Att bojkotta feministiska evenemang

Att bojkotta feministiska evenemang

painting-2611922_1920

Alla kvinnors dag den 8 Mars har jag slopat så länge jag kan minnas. EN kvinnodag och 364 mansdagar – ENORMT jämlikt. Men min kamp mot kvinnodagen har gett resultat. Nu har de infört en mansdag också – men det är säkert en övergående fluga.

Jag behandlar feministiska evenemang som Kvinnor Kan-mässan med samma föraktfulla jämnmod; det är SJÄLVKLART att kvinnor kan. Jag skulle aldrig komma på tanken att ifrågasätta något dylikt. Var har de fått det ifrån? Att de inte kan?

Jag anser att den här typen av evenemang är skapade ur ren dumhet. Det är nån som tänkt lika långt som näsan sträcker sig – och gör stor affär av detta. Kära medsystrar! Jag förstår er kamp på sätt och vis – men min kvinnokamp pågår i en annan division – ni skulle helt enkelt omöjligt förstå den. Det är så att säga Out of Your league.

Och – nej – jag kränker inte er “sak” för att jag serverar en god middag till en man. Jag gillar att laga mat. Jag är dessutom en briljant kock. Nej – inte kokerska; Jag är en briljant KOCK.

I min kvinnokamp ingår att upprätta manligheten igen. Jag älskar det faktum att vi är olika; kvinnor och män. Det är enormt sexigt och spännande med dessa olikheter. Jag älskar män. Någonting som jag upplever direkt avtändande är dock män som tar kvinnor för givna. En man måste anstränga sig för att fånga uppmärksamheten hos en fullblodskvinna som mig själv. Tilltala mig. Det gör du enkelt genom att klä dig snyggt, vårda din hygien, lukta gott och föra dig med stil och klass i möblerade rum. Våga närma dig kvinnan i nyktert tillstånd. Det är oerhört sexigt. Bjud på mat. Lyssna på henne. Om hon har intelligens så stimulera även hennes hjärna med stimulerande konversation. Visa att du uppskattar hela henne. Att hon är mer än en kropp för dig. En kvinna är en personlighet, precis som mannen. Presentera er för varandra, utforska varandra, lär känna varandra. Och framförallt – vänta med sexet tills ni vet att ni fungerar intellektuellt. Fungerar era personligheter ihop så kan ni prata er till bra sex.

För dem som endast är ute efter sex verkar utbudet oändligt – men en kvinna med självrespekt kräver fler konster än sexuell akrobatik. En kvinna med självrespekt kräver så mycket mer än att bli uppringd av ett fyllo en fredagsnatt. Ett sånt beteende kanske fungerar med en gapande feminist utan självrespekt men en fullblodskvinna accepterar inte den här typen av behandling. Hon anser den kränkande. Hon är ingen hora man ringer till sedan krogen stängt. Och hade hon varit en hora så hade inte en fyllbult till bonnläpp haft råd med henne i alla fall.