Feminism – kamouflerad avundsjuka

Feminism – kamouflerad avundsjuka

gossip-532012_1920

Feminismen som den ser ut idag har ingenting att kämpa för – eller emot. Faktum är att kvinnor har aldrig haft det bättre än här i Sverige. Det enda som motiverar feministerna idag är avundsjuka och möjligheten att missbruka sina demokratiska “rättigheter”. Det feministerna har oerhört svårt för i dagsläget är; vackra kvinnor. Så är det. Vackra kvinnor på reklampelare, kvinnor som tagit sig fram i karriären med hjälp av sin kompetens, kvinnor som har begåvats med en man och ett fungerande familjeliv – ja, kort sagt; alla lyckligt lottade kvinnor drabbas av feminismens hat och förakt. Det vet jag själv av den enkla anledningen att jag är kvinna. Jag är en vacker kvinna – och har fått hatbrev av kvinnor där det står att jag minsann inte ska tro att jag är nått och att man ska ge FAN i andra kvinnors män. Det gör jag. Jag lovar. Dock – kan jag inte göra något åt det faktum att andra kvinnors män finner mig mer attraktiv än de rabiata Tant Selma som domderar där hemmavid.

Förr i tiden förespråkades det att kvinnan skulle; “tiga i församlingen”. Jag förstår varför. Det finns så många korkade kvinnor. De gafflar på med röster från helvetet – utan uppbackning av hjärnan. Det är som det gamla ordspråket säger att; “Tomma tunnor bullrar mest”. Jag är kvinna – men mina IQ-test säger att jag tillhör de åtta intelligentaste procenten i världen – så jag vet hur man använder kommunikationen på ett konstruktivt och intelligent sätt. Vilket 9 av 10 kvinnor INTE vet. Och de vet inte hur man för sig i möblerade rum. Hur man talar med en behagfull stämma. Med magstöd. Nej – ofta lägger de kraften i halsgropen – därav det hysteriska, stressade lätet. En kvinna som placerar rösten i halsgropen låter i bästa fall som när ett tåg gör en kraftig inbromsning.

Baksidan med demokratin är att alla har lika mycket rätt att släppa loss käften i full galopp och gapa hej vilt utan uppbackning av hjärna – det är denna “rätt” som den rabiata kvinnorörelsen utnyttjar. De missbrukar demokratin!

Demokratin kommer i från det gamla Grekland. Förr fungerade demokratin så att en grupp av filosofer och intelligenta män samlades för att tala om samhällsutvecklingen och ta beslut som berörde folket. Fåtalet tog alltså de beslut som kom att beröra majoriteten.

Idag har demokratin urartat till att den stora massan röstar på de partier som förespråkar deras politiska åsikter. 9 av 10 har inga verkliga åsikter och de saknar politisk insikt. De borde faktiskt inte få rösta. Oinsatta människor ska inte rösta. Så är det. Det är som att släppa lös en galen, kåt galt i en porslinsbutik. Det är dömt att misslyckas.

Och korkade kvinnor släpper lös sina galna hysteriska tungor i en kakafoni av neurotiskt vansinne för det är deras “demokratiska rättigheter”. Ur led är tiden. Ack och ve.