Pojkar och manliga män

Pojkar och manliga män

naked-1847866_1920

Jag vet inte vad jag gör för fel men det är alldeles uppenbart att jag skrämmer livet ur pojkar och män – de känsliga små liven.

Jag ser rätt bra ut och är intelligent och trevlig, rolig att umgås med men ack så sällan en karl vågar stöta på mig i nyktert tillstånd. Vet inte om detta är ett handikapp som är specifikt för den svenske mannen eller om det är ett fenomen som existerar överallt. De utländska männen som kommer till landet sliter och släpar på sin kvinnosyn från medeltida arabiska religioner – eller så bidrar de till att vi ligger på topp-två när det gäller våldtäkter per capita – i världen. Ingen hedervärd andraplats. Oavsett så verkar de alla, oavsett härkomst och kulört, vara outbildade, okunniga,inkompetenta och livrädda som små-pojkar när det gäller hur de ska närma sig en kvinna. Oerhört trist.

MEN – den rabiata skränande kvinnorörelsen och den imbecilla feministiska gap-aktivismen – gör inte saken bättre. Den typen av kvinna skrämmer riktiga män på flykten – långt bort – i motsatt riktning; det har jag full förståelse för.

Självklart har även jag stött på undantag så att jag haft goda relationer till män också – men det är inte dem jag pratar om – utan de män som dominerar i min rent vetenskapliga statistiska undersökning; den mans-typ som har svårt för att närma sig kvinnor med sin manlighet i behåll.
Att ringa en kvinna och stöta på henne mitt i natten i berusat tillstånd – läs drängfull – är inget bra recept på framgång. Och det är som det alltid varit -ett faktum – att fega pojkar får inte kyssa vackra flickor.

Kvinnor har en tendens att ge sig i lag med busar och skithögar – vilket förvånar de flesta naturligtvis. Nu ska jag svara på frågan om vad som är orsaken till detta. Narcissister, psykopater och sociopater – är orädda – och vågar ta kontakt med kvinnor utan att supa sig fulla först. Så enkelt är det. De är inte fega. Sjuka – ja – men inte fega. Känslomässigt distanserade och emotionellt handikappade – ja – men icke fega. (De har ju inga känslor som skrämmer livet ur dem.) Därför har de framgång hos kvinnorna – tyvärr. Alla skulle vinna på om normala män utan personlighetsstörningar vågade ta mer initiativ när det gäller att närma sig det motsatta könet – och att göra det i nyktert tillstånd. Ja – till och med den “moderna” kvinnan vill bli bemött på det här sättet. Fint och äkta. Fyllskallar och Tuffa Viktor – göre sig icke besvär.

Vad är manlighet? Manlighet är att vara vårdande. Ja, faktiskt. En riktig man vill beskydda sin kvinna och sin familj. Det är inte så stor skillnad mellan djuren och människorna – mer än att djuren är vettigare och intelligentare än människan – men i övrigt fungerar hannar ganska lika rent biologiskt. Honor likaså.

Jag tror den där “kvinnorörelsen” som sprider sig som magsjukan över hela världen – har förstört relationerna mellan kvinnor och män. Feminismen är cancer – som nån sa. Jag håller med. Det kanske kan tyckas lite märkligt med tanke på att jag borde vara hyper-feministisk med de erfarenheter jag har – men så är icke fallet. jag vill inte att man drar paralleller mellan mig och den där hysteriskt skrikande feminismen. Jag gillar inte aktivism som inte backar upp sitt gapande med hjärna.

Så – mycket av problemen orsakas av en hysteriskt gapande kvinnorörelse som får männen att springa åt motsatta hållet eftersom hysteriskt skrikande kvinnor är så otroligt avtändande. Deras hemska röster skär genom märg och ben. Otroligt oattraktivt på alla plan. Jag vill som sagt inte förknippas med denna typ av hysteri och neuros. Jag är KVINNA och jag gillar MÄN. Manliga män.