Uppväxt med ensamstående mamma

Uppväxt med ensamstående mamma

mother-429158_1920

Jag var tidigt ute med att leva med en ensamstående mamma med allt vad det innebär. Idag är det väldigt vanligt och kvinnor jobbar till och med för rätten att få inseminera och bilda familj som ensamstående. Jag har gjort det också! Alltså sett den andra sidan av den här typen av familj – och varit ensamstående kvinna med barn. Jag kan och vet mitt ämne med hjälp av förstahandsinformation och kunskaper som är genomlevda och genomsyrade av sanning och verklighet.

De kvinnor som vill genomdriva sin rätt att ha barn på egen hand – är samma kvinnor som vägrar växa upp och längtar tillbaka till sin trygga barndom där de i lugn och ro fick leka med dockor och Barbie. De vet ingenting om livet – och säger man det till dem så kommer de att grina hysteriskt – precis som de lärde sig att göra på dagis för att få som de ville.
En sak som tydligt skiljer mig från personer som växt upp med en kärnfamilj med mamma, pappa och barn – är att jag är oerhört mycket mer självständig och har mycket modernare kvinnosyn än vad “kärnfamiljsindividerna” har.

Jag är uppväxt med en stark enastående kvinna – och jag har själv fostrat barn – som blivit starka enastående kvinnor. Jag är en oerhört stark kvinna, min mor var en stark kvinna – min dotter är en oerhört stark kvinna. Tre generationer starka kvinnor – jag förstår att dock-älskande flickor i pepitarutiga kjolar ser upp till stålkvinnor av vår sort – och vill efterlikna oss. MEN – de förstår inte vad vi gått igenom. Det finns en anledning att vi blivit så starka som vi är och det är att vi inte brutits ner av de svårigheter vi gått igenom. De som inte gått igenom detta har ingen aning om hur tufft det har varit.

För det första så är samhället otroligt mossigt. Och samhället tror att de ställer upp på ensamstående kvinnor och de hävdar att de har en feministisk regering. Kvalificerat skitsnack. Det finns ingen som ställer upp på en ensamstående kvinna och hennes barn. Glöm det. Inte från samhällets håll i alla fall. Sticka till den ensamstående kvinnan de bidrag hon har rätt till i form av bostadsbidrag, underhållsbidrag och barnbidrag – går bra. Så pass att man har sopat problemet under mattan – och kan vifta med den “Feministiska” flaggan i toppen av hyckleriets koloss.
Man måste vara av ett speciellt virke för att klara av att vara enastående mor. Det är inte ett kall ämnat för alla. Att sitta och drömma om att bli ensamstående mamma ‘är att bevisa att man saknar det rätta virket. För att vara en ensamstående mor måste man ha fötterna på jorden. Drömmare och romantiker – göre sig icke besvär.